Isshow - Info för åkare

Isshow - Info för åkare

Klädlista per grupp:


Arbetsfördelning för föräldrar till åkare under isshowen den 11 mars 2023
Uppdaterad 2023-03-06


Alla arbetsuppgifter står i åkarens namn men riktar sig till föräldrar/ anhöriga
För de som får omklädningsrum som uppgift måste man respektera att det är en uppgift för mammor då det är barn och ungdomar i olika åldrar som byter om.


Alla föräldrar ska ha möjlighet att se en föreställning


Tider/ Arbetsuppgifter och städning
För varje arbetsuppgift står en tid när ni ska vara på plats. Observera att ni kan stå på mer än en plats i schemat.
För de som har arbetsuppgifter i första föreställningen ingår att plocka fram och förbereda innan showen och man stannar kvar tills man blir avbytt inför nästa föreställning.
För de som har arbetsuppgifter i andra föreställningen ingår att plocka undan och städa. Ni behöver också byta av de som arbetat i första föreställningen i god tid innan andra

Ju fler som hjälper till efter sista föreställningen ju tidigare kan vi alla slappna av under kvällen och glädjas åt en härlig dag!

 

Funktionärslappar/ tröjor
Under det arbetspass man har så bär man en funktionärslapp. De finns i klubbrummet och man bockar av sig på listan. För de som har arbetsuppgift inne runt isen finns även fleecetröjor så det blir tydligt att man jobbar för klubben.


Lämna tillbaka funktionärslappen när ditt arbetspass är slut!

Entréavgift
Vi hoppas att många föräldrar och syskon vill se en föreställning och då betalar man fullt pris i entrèn. Isshowen är en viktig inkomstkälla för klubben som hjälper oss att bedriva vår verksamhet.


Sjukvård
Vid behov av sjukvård finns en sjukvårdsväska i båset vid isen. Hjärtstartare finns i Arenan.


Om arbetsschemat

På hemsidan ligger hela schemat utlagt och ni tar själva kontakt med någon annan förälder om ni vill byta. Det kan inte göras showdagen utan måste ha meddelats oss innan så vi vet att alla platser kommer vara bemannade.

Övergripande frågor om arbetsschemat ställer ni till Eva Karlsson, 0706-181833 eller via mail till lkk@lidkopingskk.se. Meddela om ni gör något byte i arbetsschemat.